Schouwburg De Kern

Ticketdag op komst

Korting op tickets voor het nieuwe seizoen op onze TICKETDAG 

Wanneer? Zondag 11 augustus, van 10 tot 16 uur

Na een welverdiende vakantie in juli, en vooraleer we met z’n allen naar de Kinderboerderij trekken voor de tweede editie van het Zomerboerderij-festival, is het alle hens aan dek voor een lekker ouderwetse Ticketdag. Op zondag 11 augustus tussen 10 en 16 uur kan je aan het onthaal van De Kern tickets scoren met één euro extra korting per ticket, geldig voor (bijna) alle podiumvoorstellingen in onze schouwburg.

Ook voor wie David-Bowiegewijs into fashion is, moet die dag in De Kern zijn, want Atelier De Kern maakt er een super gezellige dag van:

Van 10 tot 14 uur
SWISHING: hét event waar eco-fashionistas samenkomen om hun kledij te ruilen voor een
nieuwe outfit. Het is hip, gezellig èn eco-minded!
We werken enkel met inschrijvingen. Inschrijven doe je via deze website > https://www.swishing.be/agenda/activiteit/kom-je-kleding-gratis-ruilen-in-wilrijk


Van 11 tot 14 uur
REPAIR CAFE: Steek je handen uit de mouwen en herstel samen met onze eersteklas repairders je fiets, naaimachine en klein elektro zoals je koffiezet of stofzuiger. Het repaircafé is voor iedereen toegankelijk en draait volgens het principe: first come, first served!


Van 12 tot 14 uur
VERSTEL ATELIER: Hier kan je als SWISHINGdeelnemer terecht met je te repareren of te pimpen items. Ga voor de tips&tricks van Maia Prina, gepassioneerd door mode en mét een groot hart voor slow fashion

Meer nieuws: 

van 4