Schouwburg De Kern
Marie Bouly

Kernvriend

De Kern trapt seizoen 2024/2025 af met een gloednieuw ticketsysteem dat belooft klantvriendelijker te zijn voor àlle ticketkopers, éénmalige bezoekers zowel als loyale klanten. 

Wie zich graag verbonden voelt met De Kern, die raden we trouwens aan om Kernvriend te worden. Kernvrienden krijgen een voorkeursbehandeling op onze site. Ze genieten doorheen het seizoen van specifieke kortingen, krijgen toegang tot pagina’s die niemand anders ziet en worden als eerste op de hoogte gebracht van exclusieve projecten.

Hoe word je Kernvriend? Maak eenmalig een account aan op onze website (rechtsboven op inloggen klikken) en je bent Kernvriend. Zo simpel is het! Vergeet niet om, telkens als je tickets wil kopen, te checken of je ingelogd bent op de site. Alleen op die manier zullen voordelen zoals de vroegboekkorting te zien zijn in de ticketschermen.

De vroegboekkorting voor Kernvrienden is geldig vanaf de start van de ticketverkoop tot en met 30 juni 2024. Goed voor één euro korting op alle podiumactiviteiten (cinema, atelier, zomer, ... tellen niet mee). 


>> Maak nu je profiel aan!