Tickets

 

Gevolgen van de cyberaanval op de stad Antwerpen voor onze ticketverkoop

  • Indien je voor december 2022 tickets online kocht voor De Kern, dan zal je een nieuw account moeten aanmaken via de knop Registreren. Als je sindsdien toch al een account aanmaakte (online of bij de balie), ga je via de knop Inloggen. Onze excuses hiervoor!

  • Tickets aan kansentarief kan je opnieuw boeken via de website. Let op: a-kaartbonnen verzilveren kan nog niet online maar wel aan onze balie.


Ticketverkoop

De voorverkoopprijs vervalt één uur voor de voorstelling. Verkochte tickets worden nooit terugbetaald, tenzij we een voorstelling wegens overmacht annuleren. Gereserveerde tickets die je niet hebt afgehaald en betaald binnen veertien dagen, geven we terug vrij!

Ticketbalie
Ons onhaal is open op dinsdag en donderdag. Dinsdag tussen 9 en 16 uur (+ avondpermanentie tot 18.30 vanaf de eerste film in september tot de laatste film van mei), donderdag van 9 tot 16 uur. De balie van onze schouwburg is ook steeds geopend vanaf 45 minuten voor aanvang van elke voorstelling.

Tenzij anders vermeld is De Kern in juli en tijdens de kerstvakantie gesloten.

Via de telefoon & per mail
Telefonisch zijn we bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur. Dinsdag (tussen half september en eind mei) is er avondpermanentie tot 18.30 uur. Telefonisch tickets reserveren kan op het nummer 03 821 01 20. Je betaalt je tickets (binnen de twee weken, anders vervalt je reservatie) tijdens de openingsuren aan onze balie. BETALING VIA OVERSCHRIJVING IS NIET MOGELIJK. Uiteraard kan je ons ook mailen op kern@antwerpen.be. Hou er rekening mee dat mails in het weekend (en in juli en de kerstvakantie) niet beantwoord worden.

Op vrijdag 10 mei zijn we uitzonderlijk niét telefonisch bereikbaar. 

Online
De makkelijkste manier om tickets kopen is online, ook als je niet in Antwerpen woont. Dat kan via deze  website. Na betaling ontvang je je tickets in je mailbox. Print deze af of neem ze mee op je telefoon als je naar De Kern komt. We scannen je tickets wanneer je de zaal binnengaat. 

A-kaart
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal je ding. De A-kaart is de gratis voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in De Kern spaar je punten die je kan omruilen voor een voordeel. Ook aan onze balie kan je een A-kaart aanschaffen.  

Kansentarief
Met het kansentarief op je A-kaart betaal je € 2 voor de schouwburgvoorstellingen die als kassaprijs tot € 10 kosten, bvb. alle vertoningen in Cinema De Kern.

Voor duurdere kassaprijzen stijgt dit bedrag met telkens één euro:
Kassaprijs tussen € 11 en € 15: vt-ticket bedraagt € 3
Kassaprijs tussen € 16 en € 20: vt-ticket bedraagt € 4
Kassaprijs tussen € 21 en € 25: vt-ticket bedraagt € 5
En zo voort…


Of je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming kan je checken bij jouw mutualiteit. Meer info vind je op www.antwerpen.be/a-kaart.