Huisregels

Vestiaire
De vestiaire in De Kern is gratis, maar onbewaakt. Laat dus geen dure spullen als een rugzak met een laptop in, vouwfiets, ... achter in de vestiaire. Kom je van ergens en heb je toch iets waardevol bij, contacteer De Kern dan op voorhand met de vraag of je je spullen in een afgesloten ruimte kan laten tijdens de voorstelling. De Kern is niet verantwoordelijk & aansprakelijk in het geval van diefstal. 

Aanvangsuur, bar en laatkomers
Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. 45 minuten voor de voorstelling begint, gaat het onthaal en de bar open. Laatkomers kunnen (bv. op vraag van gezelschappen) geweigerd worden. 

Wifi
In De Kern kan je gebruikmaken van gratis wifi. Het netwerk heet 'Stad Antwerpen gratis wifi', je hebt geen paswoord nodig. En als je je smartphone dan toch in de hand hebt: deel je ervaring en tag De Kern op je sociale media! ;-)

Eten & Drinken
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar De Kern. Aan onze bar kan je drankjes bestellen en we hebben ook een paar snacks (chips, chocolade, minute soepjes). 

Kinderen
Bij familievoorstellingen vermelden we steeds een leeftijd. Gelieve jongere kinderen niet mee te nemen naar een voorstelling voor oudere kinderen. Soms is de inhoud ongepast (enge scènes, expliciete taal of gevoelige thema's), duurt de voorstelling te lang of is ze te ingewikkeld voor jongere kinderen. Baby's of te jonge kinderen en hun begeleiders kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden.

Bij voorstellingen en workshops is het steeds de bedoeling dat kinderen begeleid worden door een volwassene, tenzij anders vermeld.

Huisdieren
Wij zijn fan van dieren, maar helaas is ons gebouw niet voorzien om hen te ontvangen. Zoek dus een fijne oppas voor je viervoeter wanneer jij geniet van een voorstelling in De Kern. Geleidehonden vormen een uitzondering omdat ze als begeleider dienen van een bezoeker. Graag dit wel even vooraf melden als je tickets wil reserveren, zodat wij jou geschikte plaatsen kunnen geven. Dit kan via kern@antwerpen.be of 03 821 01 20.

Camerabewaking
In het gebouw hangen camera's. Om veiligheidsredenen kan je gefilmd worden.