Ticketdag met rondleidingen

nieuwsbericht - 04.08.2022

Naar aanleiding van de Wilrijkse jaarmarkt opent De Kern zondag 7 augustus de deuren voor een ticketdag. De bezoekers kunnen genieten van kortingprijzen op het hele cultuurseizoen en van een exclusieve rondleiding achter de schermen. 

“Zondag bruist het centrum van Wilrijk naar aanleiding van de jaarlijkse braderij. Wij vinden het belangrijk om ons programma extra onder de aandacht te brengen bij de Wilrijkenaar. Als schouwburg kunnen we niet achter blijven en dus gooien we onze deuren, foyer en zaal open” zegt cultuurcoördinator Max Temmerman. 

Het is het ideale moment om met familie en vrienden je cultuurjaar in te plannen. Alle voorstellingen worden aangeboden met een exclusieve korting op de voorverkoopprijs. “Wij dragen het direct contact met het publiek van De Kern hoog in het vaandel en hopen zondag veel volk aan onze ticketbalie te ontvangen. Al kan je ook online genieten van de korting en je tickets via onze vernieuwde website bestellen aan je zondagse ontbijttafel. We hebben deze actie onder de aandacht gebracht door samen te werken met 10 Wilrijkse bakkers. Zij brengen Wilrijk op de hoogte. Zo wordt het ontbijt zondag nog plezanter en hopen we de cultuurhonger te stillen met ons gevarieerd aanbod.“ 

Blik achter de schermen
De Kern is in volle voorbereiding voor het nieuwe cultuurseizoen. Na de jaarmarkt starten we aan de verbouwing van de toog. We vernieuwen ons drankenaanbod maar nemen hun toog ook letterlijk onder handen. “Zondag is de laatste dag dat je onze toog in zijn oude glorie kan bewonderen. Vanaf dinsdag starten we aan de verbouwing en installatie van een gloednieuwe toog. In juni 2023 nemen we onze artiestenfoyer onder handen. Zondag laten we onze bezoeker graag genieten van een unieke rondleiding achter de schermen. We nemen ze mee achter de coulissen van De Kern en doen onze toekomstplannen uit de doeken.”

Er zijn rondleidingen om 11, 13 en 15 uur. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven; we verzamelen zo'n vijf minuten voor aanvang van iedere rondleiding aan de toog. Een rondleiding duurt ongeveer een half uur. 

Meer nieuws: 

van 4