Schouwburg De Kern

Van het ene familiemoment naar het andere

Ons Flikflak-festival is nog maar net achter de rug, of we kondigen een volgend fijn familiemoment aan. Op zondag 21 januari kan je in De Kern nieuw podiumtalent komen ontdekken tijdens de familiedag Nieuw Goed.

De tweede editie van Flikflak gaf ons een dubbel gevoel. Allereerst zagen we twee fantastische voorstellingen in onze schouwburg. We ontvingen heel fijne reacties na Brick en Ondersteboven en ook de workshops rond circusinitiatie en de installatie in de foyer waren een schot in de roos. Onderaan deze pagina kan je enkele foto's bekijken. 

Daarnaast moesten we door de storm de driedaagse met Circus Ronaldo annuleren. Pijnlijk, maar de veiligheid van artiesten en crew komt altijd op de eerste plaats. Omdat nieuwe data vinden niet zo makkelijk is in de agenda van een groot gezelschap zoals Circus Ronaldo, betalen we alle ticketkopers terug. Vanmiddag 13/11 werd daar een mail rond verstuurd.

Nieuw Goed
Vandaag mogen we opnieuw leuk nieuws verkondigen. Het programma van Nieuw Goed is rond! Op de tweede editie van deze familiedag ontvangen we op zondag 21 januari vier voorstellingen van makers waarvan wij vinden dat jij ze moet ontdekken. Je betaalt slechts drie euro voor een voorstelling. Kom je mee op ontdekkingstocht? Ontdek het programma op onze themapagina.