Nieuw Goed

Een dag vol sprankelende creatieve makers van familievoorstellingen. 

Nieuwsgierig naar een dag vol sprankelende creatieve makers? Kom dan zeker proeven van de Nieuw Goed dag op zondag 22 januari.

Je kan genieten van meerdere voorstellingen en performances voor verschillende leeftijden in De Kern.  Per voorstelling betaal je maar €3 zodat je aan een klein prijsje tot wel 4 voorstellingen kan bekijken!

Tijdens de middag kan je genieten van een lunch aan een zeer democratische prijs (mail naar kern@antwerpen.be om hiervoor te reserveren)!


"Muzikaal, dansbaar of grappig"

Met Nieuw Goed kan je vier kleinschalige kindervoorstellingen op één dag tijd ontdekken. De Kern-programmatrice Els Geerts boekte de voorstellingen en licht het initiatief toe.

“Nieuw Goed slaat op de makers van de voorstellingen. We kiezen bewust voor nieuw talent. Enkele ervan speelden al een ́Op Visité tournee in verschillende scholen”, zegt Els. “Ik vind het belangrijk om nieuwe en jonge gezelschappen speelkansen te geven. Zo organiseerden we vroeger De Kindersalons in Wilrijkse huiskamers, met jonge makers. Tijdens Nieuw Goed kan je op ontdekkingstocht gaan. Aan een familievriendelijke prijs (€ 3/ticket) kan je tot wel vier voorstellingen bekijken. Voor elke leeftijd wat wils: de ene voorstelling is wat meer beeldend, de andere iets muzikaler, dansbaarder of grappiger, maar allemaal amusant."

Voorstellingen