Schouwburg De Kern

Openluchtfilms in de Kinderboerderij

ZOMERCINEMA
di 23 jul - di 6 aug
di 23 jul
-
di 6 aug

Vier zomerse weken kan je in de Kinderboerderij komen genieten van openluchtcinema.

Neem je stoeltje of zitkussen mee en neem plaats op de tribune.

Sit back, relax & enjoy the movie.

 

Dinsdag 16/07 – Life op Pi (gratis toegang)

Beleef het bijzondere levensverhaal van de Indiase jongen Pi in dit werkelijk visuele meesterwerk van Oscar winnaar Ang Lee.
Na een schipbreuk belandt Pi op een reddingsboot met een gevaarlijke Bengaalse tijger. Samen worden ze geconfronteerd met tegelijk de schoonheid en wreedheid van de natuur. Life of Pi is gebaseerd op het verhaal van de Canadese schrijver Yann Martel die hiervoor de MAN Booker Prize won.


Dinsdag 23/07 – Past lives (gratis toegang)

De kinderen Nora en Hae Sung zijn hechte vrienden die uit elkaar worden gedreven wanneer Nora's gezin Zuid-Korea voor Canada verruilt. Twaalf jaar later heeft Nora in New York haar studie voor toneelschrijver aangevat en bemerkt ze dat haar jeugdvriend online naar haar op zoek is. Online pikken ze de draad van hun vriendschap weer op. Maar op een fysieke hereniging is het weer een decennium wachten.

 

Di 30/07 – Biggest little farm (gratis toegang)

“The Biggest Little Farm” volgt twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun klein appartement in L.A. doet verlaten. Ze trekken naar het platteland om een van de meest markante boerderijen in zijn soort te bouwen in volledige co-existentie met de natuur. De film beschrijft hun bijna tien jaar durende poging om de utopie te creëren die ze nastreven. Ze planten 10.000 bomen, telen honderden gewassen en houden allerlei soorten dieren - waaronder een onvergetelijk varken genaamd Emma en haar beste vriend, de haan Greasy.


Di 6/08 - Ferrari (gratis toegang)

De zomer van 1957. Ex-coureur Ferrari verkeert in een crisis. Een faillissement van het bedrijf dat hij 10 jaar geleden samen met zijn vrouw vanuit het niets heeft opgebouwd dreigt. Hun onstuimige huwelijk worstelt met de rouw om de ene zoon en de erkenning van een ander kind. Ferrari besluit een grote gok te nemen en alles op één race in te zetten, 1000 mijl door Italië, beter bekend als de 'Mille Miglia'.

 

De film start telkens na 21.00u omdat het donker genoeg moet zijn om de film te kunnen zien. Hou de social media an de Kinderboerderij in de gaten om te weten of regen of stormweer de plannen in de war stuurt.

 

Openluchtfilms in de Kinderboerderij

Gratis toegang. Breng je stoeltje of zitkussen mee.
Vanaf 20.30 uur is het terrein en de bar open.
Lievevrouwkesbosweg 20, 2610 Wilrijk