Schouwburg De Kern

Thé Dansant ter ere van Tom Pintens

met LOST Speedy Bobs & gasten
zo 17 nov 14.30 uur
zo 17 nov
14.30 uur
  • zo 17 nov
    14.30 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Gedurende talloze ontmoetingen in De Kern, zagen we Tom Pintens in diverse gedaantes, op het podium tijdens concerten en theatervoorstellingen, maar net zo vaak in het publiek, genietend van andere artiesten. Nu hij er niet meer is, rust de taak op ons om zijn muzikale nalatenschap voort te zetten.

Op deze Thé Dansant staat zijn aftands orgeltje (meestal, niet altijd!), dat hij trouw meesleepte naar elk concert van Los Speedy Bobs, centraal. Wie hen ooit bezig zag moet zich al hebben afgevraagd hoe het nu verder moet, nu de man met de legendarische krullen achter het orgeltje er niet meer is.

Wel, dat vragen Gregory Frateur en Roy Aernouts zich ook af.
En ook waar dat orgeltje van Tom nu eigenlijk staat?
En wie zal er, als ze het ooit vinden, nog op willen spelen?
Nu Tom er niet meer is …

Gregory Frateur en Roy Aernouts nodigen een aantal bevriende muzikanten uit om plaats te nemen rond dit orgel. Onder begeleiding van LOST Speedy Bobs putten we uit zijn uitgebreide repertoire. Tijdens deze bijzondere middag vieren we al zingend en lachend, dansend en huilend Tom’s vijftigste verjaardag. Met een stuk taart, een glas cava, een zjat kaffe of een tripel van een abdij naar keuze eren we het leven van Tom. Verwacht je aan een ietwat surreële, ontroerende maar ook hartverwarmende namiddag!

Eén ding staat vast: op deze Thé dansant zal Tom er zijn! Misschien wel meer dan ooit tevoren!

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

kassa: € 16 | vvk: € 14