Schouwburg De Kern

HETGEVOLG

Parade
do 13 feb 20.15 uur
do 13 feb
20.15 uur
  • do 13 feb
    20.15 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Peter Verhelst veelgelauwerd auteur van poëzie, romans, novelles, theaterteksten en boeken schrijft samen met de Hartenspelers van HETGEVOLG een nieuwe theatertekst. Stefaan Degand speelt samen met de Hartenspelers in dit indrukwekkende verhaal over geschenken die de wereld 1 millimeter mooier maken. 

In deze rare, hebzuchtige, kwade, egoïstische tijden. Stel je voor. We hebben een stoet van kwetsbare mensen. Eén voor één bieden ze de wereld een geschenk aan. Iets waarvan ze overtuigd zijn dat de wereld er beter van wordt. Maakt niet uit wat. Maar het is dierbaar, heel dierbaar.

En toch willen ze het afstaan, ze willen het ten geschenke geven. Misschien weten ze aan wie ze dat willen geven. Aan die ene persoon die ze dankbaar zijn. Die ene persoon die ze maar 1 keer hebben gezien maar die een onvergetelijke indruk liet. Die ene klootzak die hen voor het leven heeft getekend. Het kind dat ze verloren hebben. Die ene geliefde aan wie ze alleen maar op met dat geschenk kunnen zeggen hoe graag ze die zien. Of misschien willen ze het aan de wereld geven. Aan de wereld van morgen.

Een parade van mensen met geschenken. Een podium vol geschenken.
Waardoor de wereld misschien – maar misschien ook niet – 1 millimeter
verschuift en 1 millimeter mooier wordt.

HETGEVOLG in co-productie met Het Laatste Bedrijf 

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

kassa: € 18 | vvk: € 16 

Onderdeel van