Schouwburg De Kern

OTTESSA

Rest and Relaxation
za 8 mrt 20.15 uur
za 8 mrt
20.15 uur
  • za 8 mrt
    20.15 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Rest And Relaxation door OTTESSA is een bewerking van Mijn jaar van rust en kalmte van de Amerikaanse schrijfster Ottessa Mosfegh. Hoewel een recent afgestudeerde jonge vrouw uit een welgestelde familie alles heeft om gelukkig te zijn, wil ze zich een jaar lang ontkoppelen van de realitieit. Ze wil gewoon slapen.

In Rest And Relaxation zetten vier spelers het leven op slaapstand. Onder een mix van medicijnen, sluimeren ze tussen slapen en waken. Geleidelijk aan geraken ze minder gehecht aan het leven. Maar wat beweegt hen om zich een jaar lang van het leven te onttrekken? 

Zijn ze op zoek naar iets of naar elkaar misschien? 

Uiteindelijk worden ze wakker in een veranderde wereld. Ze hebben terug vrede met zichzelf en beginnnen langzaam hun levens weer op te bouwen, aanpassend aan de nieuwe realiteit om en heen. Rest And Relaxation is een verhaal met een hoopvolle boodschap van persoonlijke transformatie en de mogelijkheid van een nieuw begin, zelfs na de meest uitdagende omstandigheden.

Het okselfrisse gezelschap OTTESSA (Matilde Casier, Colette Goossens, Lilith Pas en Eliza Stuyck) presenteert haar eerste avondvullende voorstelling. Met talent, energie en een frisse kijk beloven ze een boeiende ervaring! Een niet-te-missen ervaring voor de fijnproevende theaterliefhebber. Want het theater van morgen? Dat wordt vandaag gemaakt. 

 

 

 

 

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

kassa: € 16 | vvk: € 14 

 

Onderdeel van

Ik heb een plan. 
Ik neem gewoon een tijdje vrij. 
Ik wil alleen maar even slapen. 
Dit is mijn jaar van rust en kalmte.