Schouwburg De Kern
Tim Tronckoe

Vincent Voeten

Smaad
vr 28 feb 20.15 uur
vr 28 feb
20.15 uur
  • vr 28 feb
    20.15 uur
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Gitzwarte humor en snoeiharde jokes, dat is wat je mag verwachten van ‘Smaad’, de eerste avondvullende zaalshow van Humo’s Comedy Cup winnaar, Vincent Voeten. Wanneer deze straatflik op een podium klimt, laat hij geen enkel heilig huisje onberoerd. Laat je gevoeligheden dus thuis en parkeer reglementair wanneer je komt kijken.

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award – de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en tourde als Young One met Michael Van Peel en als support voor Alex Agnew.
​In 2022 won hij de 13de editie van Humo's Comedy Cup.

Vincent Voeten, not for the faint of heart.

 

Snel tickets bestellen zonder een account aan te maken? Klik hier

voorverkoop: € 18 | kassa: € 20

Voorprogramma: Bas Dillen

Voor zijn optreden in onze zaal brengt Vincent nieuwkomer Bas Dillen mee als voorprogramma.

Zijn naam klinkt nog redelijk fris in de comedy-oren, maar deze ruwe bolster met een klein hartje is er een om in de gaten te houden. Hij is als Antwerpenaar en cafébaas in hart en nieren en een echte family man. Met zijn onmiskenbare charme, authenticiteit en heerlijke punchlines weet hij stilaan een plekje te veroveren in de harten van comedy liefhebbers in heel Vlaanderen.

Bas’ debuut in Humo’s Comedy Cup 2023 was een opmerkelijke prestatie. Het was zijn eerste deelname en hij schopte het al meteen tot in de halve finale!

Dit opkomend talent aan het comedy firmament zal je zeker laten lachen, nadenken en vooral genieten van elke minuut van zijn optredens.

En dit is nog maar het begin…