Schouwburg De Kern

Herstart online ticketing

Vanaf dinsdag 24 januari kan je opnieuw voor alle voorstellingen online tickets kopen. Ook het voorjaarsaanbod van Atelier De Kern en nieuwe titels van Cinema De Kern staan online.  • Indien je al eerder tickets kocht online voor De Kern, dan zal je een nieuwe account moeten aanmaken. Door de cyberaanval zijn alle bestaande accounts verwijderd. Onze excuses hiervoor!

  • Alle schouwburgvoorstellingen tot het einde van het seizoen zullen ongenummerd zijn. Tenzij de voorstelling reeds uitverkocht was, zoals bvb. de voorstelling van Circus Ronaldo. Kocht je bv in augustus tickets voor een voorstelling in maart en staat er op je tickets een rij- en stoelnummer, maar is de voorstelling momenteel nog niet uitverkocht? Dan vervalt je genummerde plaat en mag je de avond van de voorstelling eender waar in onze zaal plaatsnemen.

    We begrijpen dat het vervelend is dat je dan niet zeker bent van je favoriete plaats, maar door de cyberaanval zijn we alle zaalplannen en de integrale verkoopshistoriek kwijt. Bijkomende tickets moeten we daardoor sowieso ongenummerd verkopen en we zien daarom geen andere oplossing dan alle niet-uitverkochte voorstellingen daarom ongenummerd te maken. Ook hiervoor onze oprechte excuses!

  • Tickets aan kansentarief kan je momenteel niet boeken via de website. Wel kan je deze tickets aan onze balie komen kopen, of telefonisch via 03 821 01 36.

  • Ook aan de balie kan je uiteraard nog tickets kopen, tijdens onze openingsuren op dinsdag (9 tot 18.30 uur) en donderdag (9 tot 16 uur).

MEER NIEUWS: