Nieuw programma & brochure op komst

Nieuwsgierig naar ons nieuwe aanbod voor volgend seizoen? Op dinsdag 28 mei komt het online. Je kan ook onze seizoensbrochure gratis in je brievenbus ontvangen.

Momenteel zijn we volop in de weer om de nieuwe brochure vorm te geven. De eerste proeven van hoofdstukken als Podium, Atelier, Speeltuin en Info zijn geprint en worden van collega naar collega doorgegeven om na te lezen. Kloppen de data, is die 15e van die maand écht wel een zaterdag en geen vrijdag, staan de namen van artiesten vet, welke onvermijdelijke spellingsfouten duiken op, hoe gaan we ons zomeraanbod communiceren en onze nieuwe Kernkunstenaars aan je voorstellen, ...?

Een drukke periode dus, want binnen twee weken moeten we alles aan de drukker overhandigen. Om te wachten tot eind mei, het spannende moment waaro de vrachtwagen van de drukkerij achteraan onze loskade staat om 8000 brochures af te leveren! 

Op dinsdag 28 mei komt ons programma online. Diezelfde dag (en dagen daarrond) landen de verzonden brochures in de brievenbussen. Ontving jij vorig jaar nog geen brochure van ons en wil je de nieuwe brochure gratis ontvangen? Laat dan je gegevens achter via dit formulier.