Schouwburg De Kern

Scholen terug op volle kracht naar De Kern

27.06.2022 - Els Geerts

We hebben ze af en aan moeten missen tijdens die wispelturige coronaperiode, de leerlingen uit Wilrijk en omstreken. Maarrrr: seizoen 22-23 is dé herstart periode, voor echt!

In mei kon ik eindelijk ook terug langsgaan op de scholen, om ons aanbod voor te stellen, om de wensen, verwachtingen en suggesties te overlopen. Fijn!

En vooral fijn dat we nu al weten dat er een kleine 7000 scholentickets gereserveerd staan. Dat, met andere woorden, leerkrachten cultuur blijven waarderen en de weg vlotjes terugvinden naar onze zaal. We verwelkomen ook klasjes uit de ruimere regio, waarvan er enkele voor het eerst kennis maken met De Kern! Een schouwburg gaat lokaal én bovenlokaal tegelijk ;-)!

En dat enkele scholen voor wie een bezoekje soms een hele onderneming is, ook een ´op visite´ voorstelling op school konden aanvragen.

We verwelkomen jullie met open armen. En we hopen ertoe te kunnen bijdragen dat de leerlingen anders buitengaan dan ze binnenkwamen: een portie betovering en open blik rijker en och ja, ook een sneller slaand hartje!