Sund.Aft. > Rotkat Records

Label Showcase Namiddag
zo 12 mei 14.00u - 18.00u
zo 12 mei
14.00u - 18.00u
  • zo 12 mei
    14.00u - 18.00u
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

 

Sund.Aft. met Antwerpse muzieklabels Rotkat Records en Heaven Hotel Presents was vorig jaar een groot succes! Reden te meer om beide labels terug uit te nodigen op een zondagnamiddag (of Sunday afternoon) voor een exclusieve showcase.

Op 12 mei nodigen we Rotkat Records uit. Wat kan je verwachten die zondagnamiddag? 

° ° ° ROTKAT RECORDS ° ° ° 

B O I
 
An all-girl queer band, oh b o i ! B O I is indietronica, gekruid met grunge. Twin Peaks met een snuif L-word. Bezwerend én catchy, lief én boos. B O I is Antwerpen, B O I is Noord. Maar B O I is vooral volledig eigenzinnig B O I. Met Indra als songwriter op gitaar en zang; Chloë op gitaar en synths; Marieke op bas en zang; Caia op drums en electronica.
>>Check YouTube
>>Check YouTube

SHY DOG

Soloproject van Noah Melis (Borokov Borokov, Bed Rugs, Olden Yolk) die grossiert in slaapkamerpop en lichte psychedelica met in elkaar verweven melodieën, walsende percussieloops en subtiele elektronica en geïnspireerd door sixties Franse en Italiaanse soundtracks.
>>Check YouTube
>>Check YouTube

BOROKOV BOROKOV

Toen waren ze nog met twee. De muziek van Boris Vanden Eynde en Noah Melis zweeft ergens tussen punk, pop, hardcore, lounge, power ballads, Vlaamse crooners en retevette electro.
>>Check YouTube
>>Check YouTube

NOODZAKELIJK KWAAD

Poëtisch muziekproject rond Jan Ducheyne, oprichter van o.a. De Sprekende Ezels, de Partij Voor De Poëzie, Toevallig Aan Zee en Individual Friends. Er gebeurt iets wanneer NK een concert geven. Alles is mogelijk. Improvisatie is evident. De gedichten van Jan Ducheyne onderscheiden zich van veel andere poëzie doordat ze als het ware geschreven zijn om op de muziek te dansen die het trio hem voor de voeten gooit. Het speelplezier spat ervan af. En laat dat toch ongeveer het belangrijkste zijn, naast de blik in uw ogen op de eerste rij. Drie muzikanten en één dichter. Teuk Henri speelt gitaar en basgitaar. Frank P speelt drums & percussie, Jef Mercelis zingt en speelt Korg. Jan Ducheyne is de dichter rond wiens poëzie de muziek zwermt, knettert, ontploft en dan weer subtiel wegsterft.
>>Check YouTube
>>Check YouTube

BENNY BANG (DJ-sets van Rotkat Records opperhoofd) 

Platenstanden – Rotkat Records, Jakke J, PipCo, Int Cleastwood...

Sund.Aft. > Rotkat Records

vvk: € 10 | kassa: € 12

 

Deuren open om 13.45 u
Optredens vanaf 14.00 u
Deuren sluiten om 18.00 u

Credits

Rotkat Records in samenwerking met Schouwburg De Kern