Workshop papier scheppen DIY (groei)papier

nieuwsbericht - 15.09.2022

Nathalie Moerloos leerden we jaren geleden kennen in De Kern, toen ze als studente stage liep in ons cultuurhuis. Nu, pakweg tien jaar later, laat ze onze Atelier-liefhebbers kennismaken met haar ecovaardigheden. In dit DK-magazine legt ze je uit hoe je je eigen groeipapier, gerecycleerd papier met zaadjes, kan maken.

Wie is Nathalie Moerloos?
Wil je jouw steentje bijdragen aan een meer duurzame wereld? Wil je jouw leven een ecoboost geven, maar geen idee waar te beginnen?

Nathalie Moerloos wil je - in een wereld waar consumeren de norm is en waar alles in plastiek verpakt wordt - vaardigheden bijbrengen om zowel de wereld als je portefeuille een plezier te doen. Want ecologisch en economisch kunnen best wel hand in hand gaan. Met workshops, doe-hetzelf-dozen en handmade creaties snelt ze je ter hulp! Want iedereen ecoproof wil leven en toch zijn gewenste graad van luxe behouden.

Volg haar op kremmeke.be.

Meer nieuws: 

De favoriete jazzplaten van Tutu Puoane en Ewout Pierreux

Naar aanleiding van Jazz Wilrijk op 1 oktober vroegen we curatoren Tutu Puoane en Ewout Pierreux naar hun favoriete jazzplaten.

Tom Naegels schreef belangrijkste boek van het jaar

De auteur wint de prijs met het boek 'Nieuw België, een migratiegeschiedenis'. De voorstelling rond dat boek gaat op 20 oktober in première in De Kern.

Seizoensbieren van Vleesmeester Brewery

Nieuwe seizoensbieren

Playlist

nieuwsbericht - 25.08.2022

Blij en geslaagd weerzien

Terugblik ticketdag

Ticketdag

Ticketdag op zondag 7 augustus

Merchandise

Koop een beker, glas of totebag van De Kern

Open & gesloten

De Kern is nog open de laatste week van juni, in juli gesloten.

Zuiltjes

In Wilrijk kan je ons nieuwe magazine op verschillende plekken gratis oppikken, net als het 2610 magazine van het district.

In de pers

De Kern in de pers.