© Marie Bouly

Ontdek onze vernieuwde toog

De afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan onze nieuwe toog. Na de renovatie van de foyer (extra planten, nieuw meubilair, tapijt, ...) kon de bar niet achterblijven. Schrijnwerkers van de stad maakten in hetzelfde multiplex van de foyerbanken nieuwe consoles en kasten. Met nieuwe ijskasten, spiegels, verlichting, ... werd de toog verder afgewerkt. 

Ook het drankenaanbod werd onder de loep genomen. Een oefening van proeven, schrappen, nadenken en toevoegen. Met tal van nieuwe biertjes (zoals de Extra van Westmalle en vier bieren van de Vleesmeester Brewery uit Edegem), andere wijnen, frisdranken en snacks. 

Kom het ontdekken, voor en na voorstellingen! 

Meer nieuws: 

Brieven van thuis

Fotografen Ellen Smeets en Debby Huysmans gaan de boer op om verhalen en beelden te sprokkelen in de Wilrijkse dienstencentra.

De favoriete jazzplaten van Tutu Puoane en Ewout Pierreux

Naar aanleiding van Jazz Wilrijk op 1 oktober vroegen we curatoren Tutu Puoane en Ewout Pierreux naar hun favoriete jazzplaten.

Tom Naegels schreef belangrijkste boek van het jaar

De auteur wint de prijs met het boek 'Nieuw België, een migratiegeschiedenis'. De voorstelling rond dat boek gaat op 20 oktober in première in De Kern.
van 5