© Margot Van Den Bergh

FlikFlaK

Laat je samen met je (klein)kinderen drie dagen verwonderen door indrukwekkende illusie, dolkomische clownerie en enthousiaste jonglerie. 

Tijdens het FlikFlaK-festival zetten we voorstellingen in de kijker die gesmaakt worden door een erg breed publiek”, zegt Els Geerts (verantwoordelijke van het Speeltuin-aanbod).

“We starten op woensdag 2 november met De Cuyper vs De Cuyper. Het is een voorstelling van Compagnie Pol en Freddy. In een kolkend sportstadion nemen twee jonglerende broers het tegen elkaar op. Een dag later, op donderdag 3 november, ontvangen we Okidok. Ze brengen de humoristische circusact HAHAHA. Tim Oelbrandt zorgt met Spirals op vrijdagavond 4 november voor een magische afsluiter.“

Randanimatie

“We richten onze foyer gezellig in en onze bezoekers kunnen genieten van boeiende extra’s. Er zullen drie dromoscopen onze foyer inkleuren, met je hoofd erin verdwaal je in een mooie droomwereld. We installeren ook een reuzedarts. Om de hongerige magen te stillen zal er overdag ook een suikerspin draaien. Onze bezoekers kunnen voor de eerste maal kennismaken met een gloednieuw speelhuisje.” licht Els verder toe.

Er staan ook workshops op het programma in samenwerking met Ell Circo Del Fuego, Jeugddienst Wilrijk en Vuile Vingers.

Voorstellingen