Schouwburg De Kern

Terugblik presentatieavond

Op 31 mei stelden we ons nieuwe programma voor aan onze vrijwilligers, ambassadeurs en klanten. Kernkunstenaar en huisfotografe Marie Bouly was er bij.

Gastvrouw Vanessa Broes nodigde enkele gasten uit op het podium om eens te polsen wat zij volgend seizoen in De Kern komen doen. Comedian Nigel Williams vertelde over de succesvolle eerste editie van Oud, niet Out en het vervolg daarop. Bart Steenhaut had het over Het Kernakkoord, een nieuwe concept waarbij hij muzikanten zal interviewen over hun creatieproces.

Pianist Ewout Pierreux kwam niet alleen een kwartiertje spelen, maar legde aan het publiek ook uit wat hij in petto heeft voor Jazz Wilrijk én het nieuwe Roasted Jazz. Actrice Joke Emmers maakte via een videoboodschap mensen warm voor haar nieuwe voorstelling. Tot slot praatte Vanessa ook met De Kern-directeur Max Temmerman over de werking van de schouwburg, de verbouwingen die de dag later zouden starten, het nieuwe programma, ...

Onze stagiair Frits Buys regisseerde de hele avond tot een strak geheel én verraste de aanwezigen met een tombola waarbij je vrijkaarten kon winnen. Jessica van Koko Kookt zorgde dan weer voor een heerlijk hapje tijdens de presentatie en nadien voor de smakelijke toets tijdens een gezellige receptie.

Na een korte nacht ging onze ticketverkoop de dag nadien om 10 uur van start, zowel online als aan onze pop-up ticketbalie in bib Bist. 

Bekijk hier de beelden van onze huisfotografe Marie Bouly.