Brieven van thuis

Fotografen Ellen Smeets en Debby Huysmans gaan de boer op om verhalen en beelden te sprokkelen in de Wilrijkse dienstencentra. 

Ze noteren herinneringen en allerhande anekdotes die samen met een sprekende foto in briefvorm worden gegoten. Deze fotoverhalen/fotobrieven worden dan – door ondergetekende aka postbode van dienst - bezorgd aan alle deelnemende senioren. Er wordt gecorrespondeerd en ze worden pennenvrienden.

Tijdens dit erg fijne project dat ik mee aan het begeleiden ben komen er heel erg mooie verhalen naar boven. Deze brief van Liliane (klik hier) is één van de meest ontroerende. 

Herken jij je in dit verhaal? Weet je misschien wie deze Paul van de Fort V-laan in Edegem zou kunnen zijn? Laat het me weten via sophie.vermeulen@antwerpen.be

MERCI

Sophie Vermeulen
verantwoordelijke Atelier De Kern

MEER NIEUWS:

Ontdek onze vernieuwde toog

De bar van De Kern kreeg een make-over. Ontdek de foto's van Kernkunstenaar Marie Bouly.

De favoriete jazzplaten van Tutu Puoane en Ewout Pierreux

Naar aanleiding van Jazz Wilrijk op 1 oktober vroegen we curatoren Tutu Puoane en Ewout Pierreux naar hun favoriete jazzplaten.

Tom Naegels schreef belangrijkste boek van het jaar

De auteur wint de prijs met het boek 'Nieuw België, een migratiegeschiedenis'. De voorstelling rond dat boek gaat op 20 oktober in première in De Kern.
van 5