KERNBOM

David Galle, Roosje Pertz, ...
COMEDY
vr 14 apr 20.15u
vr 14 apr
20.15u
  • vr 14 apr
    20.15u
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Tijdens de paasvakantie kan je voor het eerst genieten van een nieuw festival binnen de podiumkunsten: KERNBOM. Drie dagen lang bruist onze schouwburg van de energie door jong talent. De Kern zet per avond één mooie discipline centraal.

 

Roosje Pertz gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanstekelijke MC!

Laurien Vereecken is 28, miserabel en alleen, maar wel in stijl. Ze schrijft een blog die Sex & the Shitty heet, waar ze vooral veel drama maakt van niets, want ‘t is niet dat ze ooit effectief op date gaat.

Senne Maes is een beginnende comedian en staat voor chaotische vertelling, vreemde gedachtegangen en verrassende wendingen. Probeer hem maar te volgen.

Warre Verlinden is 19 jaar en een heerlijke ontwapende podiumcharmeur. Samen met zijn ukelele en gitaar brengt hij een mix en eigen interpretatie van cabaret en stand-up.

David Galle brengt in sneltempo scherpe comedy, doorspekt met herkenbare, persoonlijke verhalen over dagelijkse onderwerpen. Als stand-upper bouwde hij een stevige live reputatie op en vormt hij het hoogtepunt van deze avond. 

Onderdeel van: