Sund.Aft. > Heaven Hotel Presents

Heaven Hotel Presents
zo 28 mei 14.00u - 18.00u
zo 28 mei
14.00u - 18.00u
  • zo 28 mei
    14.00u - 18.00u
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Sund.Aft. zijn 2 zondagmiddag showcases van 2 Antwerpse muzieklabels op 30 april (Rotkat Records) en 28 mei (Heaven Hotel Presents). Telkens op zondagnamiddag (Sunday Afternoon) in Schouwburg De Kern.


Wat kan je verwachten op 28 mei?
***Heaven Hotel Presents***

Line-up

SEK-TAH (Heaven Hotel presents)

Nagelnieuw trio-project van klasbakken RUDY TROUVÉ (Dino and The Chicks, Dead Man Ray, dEUS…), KLOOT PER W (Polyphonic Size, Chop Chicks) en MARCEL VANTHILT (Arbeid Adelt!). Marcel neemt de vocalen voor zijn rekening al is het meer poëtische parlando en spelen met het Nederlands waar hij al heel lang een patent op heeft. Dat wordt meesterlijk aangevuld met minimalistische gitaarlijnen en drums plus een brede waaier aan electronica. Er zit een mysterieus en donker randje aan met een snuif new wave erover. Wij kijken uit naar het debuutalbum Pikdorser!

>> check YouTube

THE TONE ZONES (Heaven Hotel presents)

Twee mastergitaristen gaan loos op surfmuziek: ELKO BLIJWEERT (Dead Man Ray, Dino and The Chicks, Gruppo di Pawlowski…) en MILAN WARMOESKERKEN (Condor Gruppe, Mittland Och Leo…). De heren zijn fan van surfmuziek en electronica en brengen dat dan ook meesterlijk samen. Elko en Milan brengen met zijn tweeën nieuwe interpretaties van surfklassiekers van The Ventures, The Shadows, The Pyramids en ja… de Belgische The Jokers, aangevuld met een occasionele original van henzelf. Wipe that out, surfin’ bird!

>> check YouTube

SUNSHINE RECORDER (Heaven Hotel presents)

THOMAS N. is het derde lid van de Heaven Hotel presents drievuldigheid samen met RUDY T. en ELKO B. Daarnaast is hij bekend van de H.H.p. formaties Gore Slut en Angels Die Hard. Voor SUNHSINE RECORDER was het de intentie om ambient gitaarmuziek te maken maar dat idee deinde serieus uit. Het resultaat is een diep psychedelische instrumentale trip die zich een weg baant doorheen dromerige noise en donkere atmosferische soundscapes langs stoner gitaar freakouts, droevige surfsongs en muzikale kinderrijmpjes. In november 22 kwam het debuut uit op Heaven Hotel presents. Lofi exotica voor losers en andere freaks!

>> check YouTube

JEREON STEVENS (Heaven Hotel presents)

Ook bekend als JEROEN STEVENS of Jerry Stevens als je wil. Of Jérôme, of Jimmy... Stevens speelt namelijk in minstens 86 bands waarvan 23 van Mauro. Werkt als uitvoerend percussionist / drummer / muzikant / performer zowel in de popscene als in de improvisatie en noise scenes. Zijn eigen project I Love Sarah releasete op Tyfus’ Ultra Eczema maar hij is ook vaste drummer van Gruppo di Pawlowski, Laïs, Dino and The Chicks, Ultima Vez, Roland, … Daarnaast runt hij ook zijn eigen label Animals Lovers Only. Hij speelt als gast ook nog bij Champd’Action en DAAU. En zo kunnen we nog een A4'tje vol schrijven…

>> check YouTube

 

+++ EXTRA +++

  • RUDY TROUVÉ movies & videos
  • DENNIS TYFUS – No Choice tattoos 
  • Miniplatenbeurs – Rotkat Records, Heaven Hotel Presents e.a.

 

vvk: € 10 | kassa: € 12 

Credits

Heaven Hotel Presents ism met De Kern