Dag vader,

Sam De Graeve
do 25 mei 20.15u
do 25 mei
20.15u
  • do 25 mei
    20.15u
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk

Sam De Graeve werd geboren en gaat naar alle waarschijnlijkheid dus ook dood. Meer valt er volgens hem niet te zeggen. Hij laat wel sporen na in het leven. Onder andere als hoofdredacteur, televisiemaker, columnist en uitgever, als echtgenoot, vader van drie en ook als zoon.

Zijn rol als zoon gaat hem het moeilijkste af. Sams oude vader laat niet gauw in zijn kaarten kijken, dus wanneer vaders wandelvakantie in het water dreigt te vallen omdat zijn compagnon de route het laat afweten, grijpt Sam zijn kans. Een reis met vader langs de Schotse Muur van Hadrianus. Tijd zat om te spreken over de liefde, het leven en de dood, meent hij. Tijd om zijn mysterieuze schepper te doorgronden. Maar krijgt hij alles wel gezegd?

In deze voorstelling neemt Sam ons mee op een wandeltocht, langs een oude muur, maar ook door een oud geheugen. Het resultaat is een prachtige monoloog die ons doet huilen van het lachen, maar ook van ontroering, want wat tijdens de tocht onuitspreekbaar bleek te zijn, probeert Sam hier alsnog te vertellen.

kassa: € 15 | vvk: € 13

 

van en met: Sam De Graeve
regie: Walter Janssens