Will Blenkin

Exit

Circumstances / Piet Van Dycke (8+)
vr 24 mrt 19.30u
vr 24 mrt
19.30u
  • vr 24 mrt
    19.30u
    De Kern, Wilrijk (Antwerpen)
    Kern 18 - 2610 Wilrijk
    Geweest

EXIT is een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partner-acrobatie en balansbord samenvloeien.

EXIT toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen ze in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen.

We bewegen ons als mens sowieso altijd voort. Maar wat als je altijd onderweg bent en nooit ergens kan thuiskomen? En wat met het spanningsveld tussen het individu en de groep? In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer dan ooit nodig. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. Een flirt met risico.

Wij zagen Piet en crew al vaak aan het werk en verzekeren je: het wordt de moeite! Dus: komt dat zien!

kassa: € 13 | vvk: € 11
van en met: Piet Van Dycke, Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner en Will Blenkin

“Het stuk bouwt slim op naar een adembenemende apotheose (…) de performers hijsen zich de lucht in, glijden van de muur en zoeken met z’n vieren een balans die ze uiteindelijk ook vinden. Indrukwekkend (…) dé sensatie van het weekend.”

De Standaard 13/06/22