The Biggest Little Farm

John Chester, Amy Overbeck
wo 10 jan
wo 10 jan

Van 12 tot 21 januari organiseert RIKOLTO (het vroegere Vredeseilanden) 'De week voor goed eten'. Met de filmvertoning van 'The biggest little farm' op 10 januari lanceert RIKOLTO deze campagne in Schouwburg De Kern in Antwerpen.

Schouwburg De Kern, RIKOLTO en Jessica Lutumba (Koko Kookt) slaan hiervoor de handen in elkaar. Je kan de voorstelling bijwonen en kennismaken met de week voor goed eten. Maar je kan ook  inschrijven voor een receptie vlak na de film met hapjes bestaande uit 'goed eten' verzorgd door Koko-Kookt. 

Waarom deze samenwerking?
Democratisch, ecologisch, eerlijk, lokaal en werelds zijn de waarden waar Jessica als mens en kok voor staat. Goed eten draagt ze dus al lang uit. Sinds enige tijd ook via de Koko-Kookt-filmavonden. Voor RIKOLTO en de start van de campagne voor De Week voor goed eten' verzorgt Koko Kookt de (h)eerlijke receptie.

FILM: The biggest little farm
“The Biggest Little Farm” volgt twee dromers en hun geliefde hond wanneer ze een keuze maken die hen hun klein appartement in L.A. doet verlaten. Ze trekken naar het platteland om een van de meest markante boerderijen in zijn soort te bouwen in volledige co-existentie met de natuur. De film beschrijft hun bijna tien jaar durende poging om de utopie te creëren die ze nastreven. Ze planten 10.000 bomen, telen honderden gewassen en houden allerlei soorten dieren - waaronder een onvergetelijk varken genaamd Emma en haar beste vriend, de haan Greasy.

 

FILM + Receptie voor 20 euro
Wil je de Week voor goed eten en RIKOLTO steunen? Boek dan een ticket voor de film + receptie. Na de film krijg je dan een hapje aangeboden uit de kundige handen van Jessica, alias Koko Kookt.

 

Logo rikolto
Regie
John Chester, Amy Overbeck
Speelduur
92 min
Jaar
2018
Land
US
Taal
Engels
Ondertiteling
NL ondertiteld
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

FILM: kassa: € 7 | vvk: € 6

FILM + RECEPTIE: vvk: € 20

(Reserveren verplicht. Reserveren kan tot vrijdag 5/01/'24)

 

duur: 92 min.

Onderdeel van